• Autogeur Victus

L'origiene Autogeur L'invect 10ml

Een heerlijk Houtachtig aquatische geur in de auto

De autoparfum van L'origiene wordt geleverd in een originele en decoratieve verpakking bestaande uit hout en glas. 

Laat je auto lekker ruiken met L'origiene autogeuren.Een flesje autoparfum van 10ml heeft minimaal een maand werking. Autogeuren van L'origiene voor een optimaal effect en geniet van een maand geurplezier.

Ruikt lekker & Gaat lang mee.

Met onze verschillende geuren L'origiene autoparfum kom je ook onderweg in de auto tot rust. Om optimaal te genieten dient u deze vrij op te hangen.

inhoud : 10ml

De houten dop opendraaien van het glas en verwijdert u het beschermende plastic. Nu kunt u de dop weer terugdraaien en het geheel via het bijbehorende touwtje aan de achteruitkijkspiegel hangen. Tenslotte keert u het flesje ondersteboven gedurende 3 seconden (met de houten dop naar beneden). We raden u aan om deze laatste stap elke 4 dagen te herhalen. De etherische oliën worden door het bewegen van de auto vanzelf naar de omgeving verspreid via de houten dop, waardoor een aangename en geurige sfeer wordt gecreëerd.


Letop : De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Autogeur Victus

  • Merken Nobren Parfum
  • Model: Autogeur-L'invect
  • Spaarpunten: 5
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 7,00€

  • Excl. BTW: 5,79€

Gerelateerde producten

Tags: Autogeur Victus, Autogeuren

Facebook