Body Mist-Body Splash

Nobren  Bodymist

Wat zijn bodymist/bodysprays ?  Ben jij al bekend met body mist? Je kunt het zien als een lichtere vorm van parfum.

-Het ruikt lekker! De belangrijkste reden om body mist te gebruiken is natuurlijk omdat het lekker ruikt! Even sprayen en je ruikt direct lekker.

-Het is minder zwaar dan parfum. Een body mist is minder zwaar omdat de concentratie parfum die erin zit minder hoog is dan bij een eau de toilette en een eau de parfum.

-Eau de toilette spray je vaak in de hals of op de borst, maar body mist kun je op je hele lichaam gebruiken!

- De frisse geur van body mist zorgt ervoor dat je in een paar seconden een heerlijk fris, zomers en blij gevoel krijgt!

- Je kunt het ook in de zon gebruiken en hebt in het zonlicht minder snel last van irritaties. Het is dus het ideale product om in de zomer lekker te ruiken!


Tip: wil je zo lang mogelijk van de lekkere geur genieten, spray deze dan op direct na het douchen. Je poriën staan dan open en nemen de geur sneller op, waardoor je er langer plezier van hebt!

 Bekijk ons assortiment


Letop : De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook