Goedkoop parfum kopen

Wilt u voordelig parfum kopen voor uzelf of als cadeau voor een ander? Dan zit u bij Nobren Parfum goed.Als het u puur alleen om de geur gaat (dus niet de flesjes, het merk, etc), dan zijn de parfums van Nobren een geweldig alternatief voor de duurdere parfums. Nobren Parfum is een parfum outlet in Rotterdam, maar u kunt een gedeelte van ons assortiment ook online bestellen. Onze dames- en herengeuren staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De geuren van Nobren zijn héérlijk, sterk, blijft lang hangen(olie basis).


Topgeuren

In onze webshop vindt u allerlei geuren van fruitig aromatisch tot aquatisch, groen, floraal, houtachtig of oriëntaals. Een parfum voor een zeer scherpe prijs. Bent u benieuwd of wij uw favoriete geur ook verkopen? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen tussen onze aanbiedingen. Dat is zeker de moeite waard! Ook kunt u bij ons uitstekend slagen voor een geschikt cadeau of kies voor een cadeaubon.

Niet alleen kunt u bij ons goedkoop parfum kopen, ook kunt u uitstekend slagen voor interieurgeuren en autogeuren. Het is ook erg leuk om een cadeaubon te bestellen. Zo kan de ontvanger van de bon zelf zijn of haar favoriete geur online bestellen. Ook zij zullen verrast zijn door onze goedkope luchtjes!


Neem contact op

Heeft u vragen over ons assortiment? Of heeft u misschien wel interesse in het starten van uw eigen parfumerie winkel? Wij staan u graag te woord, dus aarzel niet om contact op te nemen. Ons telefoonnummer is 06-14293705. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Winkel  : Zwartjanstraat 57 A  3035 AL Rotterdam 


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.


Volg ons ook op social media

Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook