Goedkope luchtjes

Bent u op zoek naar een webshop waar u voordelige luchtjes kunt bestellen? Maak dan kennis met Nobren Parfum! Wij streven ernaar om onze parfums continu tegen een lage prijs aan te bieden. Als het u puur alleen om de geur gaat (dus niet de flesjes, het merk, etc), dan zijn de parfums van Nobren een geweldig alternatief voor de duurdere parfums.De geuren van Nobren zijn héérlijk, sterk, blijft lang hangen(olie basis).In onze webshop vindt u heerlijke geuren voor zowel dames als heren. Ook kunt u bij ons cadeaubonnen kopen. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel te Rotterdam!

Winkel  : Zwartjanstraat 57 A  3035 AL Rotterdam 
Betaalbare prijzen

Wij kunnen onze luchtjes tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. 


Aanbiedingen

Natuurlijk bieden wij in ons standaard assortiment al goedkope luchtjes aan, maar ook hebben we regelmatig leuke aanbiedingen en acties. Deze kunt u hier bekijken. Onze aanbiedingen worden ook continu aangevuld, dus neem eens een kijkje om te profiteren van extra hoge kortingen!

Heeft u een vraag over ons ? Of bent u op zoek naar een specifieke geur? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-14293705. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op de website. Wij zullen u dan spoedig een reactie geven.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.


Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook