L'origiene GREEN CARDAMOM Interieurgeur

Cardamom Geurstokjes op basis van het Kardemom. Kardemom is familie van gember. Het is ook bekend onder de naam groene kardemom. (green cardamom)

Kardemom heeft een zoete, scherpe geur

Een natuurlijke en elegante manier om uw huis te laten ruiken.

inhoud :135ml

Geurstokjes, de gemakkelijkste en stijlvolste manier om elke ruimte in huis heerlijk te laten ruiken.

Ze geven niet alleen een heerlijke geur af, maar kunnen ook een mooi stijlvol element vormen in jouw interieur. Je zet de stokjes neer en je hoeft verder niets te doen. De stokjes absorberen de vloeistof en verspreiden een heerlijke geur in jouw huis.

-Geurstokjes zijn ook leuk om cadeau te geven.

 

Tip: vind je de geur te dominant aanwezig? Wanneer je minder geurstokjes in de fles steekt, zal de geur meer naar de achtergrond verdwijnen. De geur zal intenser worden wanneer je de geurstokjes één keer per week omkeert.

 

De verspreiding van de geur is ondermeer afhankelijk van de grootte en ventilatie van de ruimte.

Waarschuwing: Contact met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen.Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Indien er vloeistof gemorst zou worden, onmiddellijk schoonmaken. Vermijd contact van geurstof met meubilair, leer of bewerkte houten oppervlakken. In geval van inslikken niet het braken opwekken, onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Bij aanraking van de huid onmiddellijk wassen met veel water en zeep.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

L'origiene Green Cardamom Interieurgeur-geurstokjes -Huisparfum-Interieur parfum-Reed diffuser-135ml

  • Merken Nobren Parfum
  • Model: Green Cardamom Interieurgeur 135ml
  • Spaarpunten: 17
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,00€

  • Excl. BTW: 15,70€

Gerelateerde producten

Tags: L'origiene Green Cardamom Interieurgeur-geurstokjes -Huisparfum-Interieur parfum-Reed diffuser-135ml, Green Cardamom Interieurgeur 135ml, Geurstokjes

Facebook