L'origiene Luxury Amber Interieurgeur,huisparfum

inhoud :135ml

Een exclusieve orientaals bloemige geur voor in huis/interieur.Met een heerlijke kruidige noten vermengd met bloemige noten.

Hoofdakkoorden :amber-bloemig-kruidig-zoet
Geurstokjes, de gemakkelijkste en stijlvolste manier om elke ruimte in huis heerlijk te laten ruiken.

Ze geven niet alleen een heerlijke geur af, maar kunnen ook een mooi stijlvol element vormen in jouw interieur. Je zet de stokjes neer en je hoeft verder niets te doen. De stokjes absorberen de vloeistof en verspreiden een heerlijke geur in jouw huis. 

-Geurstokjes zijn ook leuk om cadeau te geven.


Tip: vind je de geur te dominant aanwezig? Wanneer je minder geurstokjes in de fles steekt, zal de geur meer naar de achtergrond verdwijnen. De geur zal intenser worden wanneer je de geurstokjes één keer per week omkeert.

De verspreiding van de geur is ondermeer afhankelijk van de grootte en ventilatie van de ruimte.

Waarschuwing: Contact met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen.Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken. Indien er vloeistof gemorst zou worden, onmiddellijk schoonmaken. Vermijd contact van geurstof met meubilair, leer of bewerkte houten oppervlakken. In geval van inslikken niet het braken opwekken, onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Bij aanraking van de huid onmiddellijk wassen met veel water en zeep.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

L'origiene Luxury Amber Interieurgeur 135ml

  • Merken Nobren Parfum
  • Model: Luxury Amber Interieurgeur 135ml
  • Spaarpunten: 17
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 19,00€

  • Excl. BTW: 15,70€

Gerelateerde producten

Tags: L'origiene Luxury Amber Interieurgeur-geurstokjes -Huisparfum-Interieur parfum-Reed diffuser-135ml, Luxury Amber Interieurgeur 135ml, Geurstokjes

Facebook