Voordelig parfum bestellen | Hoge kwaliteit, scherp geprijsd!

Voordelig alternatief voor jouw favoriete parfum

Als het u puur alleen om de geur gaat (dus niet de flesjes, het merk, etc), dan zijn de parfums van Nobren een geweldig alternatief voor de duurdere parfums.Bij Nobren parfum kunt u allerlei soorten parfum bestellen voor scherpe prijzen.De geuren van Nobren zijn heerlijk, sterk, blijft lang hangen(olie basis).U kunt bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook erg leuk om aan iemand cadeau te doen!

Winkel 1 : Zwartjanstraat 57 A  3035 AL Rotterdam 
Winkel 2 : Groene Hilledijk 230 B 3074 AC RotterdamLagere prijzen

Ons parfums zijn onderverdeeld in dames- en herengeuren.  Uiteraard worden alle parfums dermatologisch getest en gebruiken wij grondstoffen die zijn goedgekeurd door IFRA (International Fragrance Association) en RIFM (Research Instituut voor Fragrance Materials).


Namaak parfum

Populaire geuren

U kunt bij ons altijd terecht voor een ruim assortiment van dames- en herengeuren. Weet u niet exact welke geur u lekker vindt, dan kunt u ook kijken bij de meest verkochte geuren. 

Kortom, wanneer u goedkoop parfum wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt al onze geuren eenvoudig online bestellen. Woont u in Rotterdam of omstreken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden vindt u op onze website.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.


Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook