Namaak parfum bestellen | Hoge kwaliteit, scherp geprijsd!

Nobren Parfum produceert een groot aantal parfums die zijn gebaseerd op alle topmerken. Dit betekent dat al onze parfums namaak zijn en u ze kunt bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook erg leuk om aan iemand cadeau te doen!


Namaak parfum


Lagere prijzen

Ons namaak parfum is onderverdeeld in dames- en herengeuren. De afgekorte en originele parfumnamen en namen van de ontwerpers zijn alleen bedoeld om te geurnoot van onze parfums te beschrijven. Zo kunt u een namaak parfum van uw favoriete merk bestellen, maar bespaart u toch een hoop geld. U betaalt immers puur voor de inhoud en niet voor een bepaalde merknaam. Uiteraard worden alle parfums dermatologisch getest en gebruiken wij grondstoffen die zijn goedgekeurd door IFRA (International Fragrance Association) en RIFM (Research Instituut voor Fragrance Materials).


Namaak parfum

Populaire geuren

U kunt bij ons altijd terecht voor een ruim assortiment van dames- en herengeuren. Weet u niet exact welke geur u lekker vindt, dan kunt u ook kijken bij de meest verkochte geuren. 

Kortom, wanneer u goedkoop parfum wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt al onze geuren eenvoudig online bestellen. Woont u in Rotterdam of omstreken? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden vindt u op onze website.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.


Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook