Nobren Parfum

  

Nobren ParfumNobren Parfum

Nobren Parfum opgericht in 2005 onder Tuana cosmetics in Istanbul.

Deze parfums zijn gemaakt van de beste ruwe materialen en olien en geproduceerd volgens de laatste technologie. Ook kunnen onze parfums concurreren met alle bekende dure parfums. Nobren is het origineel alternatief voor geurliefhebbers.

 

   Nobren parfum is dermatologisch getest.
Hoge kwaliteit

Ondanks de scherpe prijzen van onze parfums, worden onze geuren volgens strenge kwaliteitseisen geproduceerd.Nobren parfum gebruikt bij de productie van de grondstoffen die wereldwijd bewezen en werkt met de grondstoffen die aan de normen IFRA (International Fragrance Association) ve RIFM (Research Instituut voor Fragrance Materials) in overeenstemming.Het belangrijkste principe is de klanttevredenheid.

Wat is Nobren Parfum precies?

Nobren Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De parfums van Nobren hebben eigennaam en een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfe flesje. Wij verkopen enkel en alleen ons eigen Nobren label.Bent u op zoek naar een webshop waar u voordelige luchtjes kunt bestellen? Maak dan kennis met Nobren Parfum! Wij streven ernaar om onze parfums continu tegen een lage prijs aan te bieden. In onze webshop vindt u heerlijke geuren voor zowel dames als heren.


Neem contact op!

Wanneer u goedkoop parfum wilt bestellen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook het bestellen van een cadeaubon is een aanrader, hier zult u iemand heel blij mee maken! Neem voor meer informatie over onze producten gerust contact op, u kunt ons telefonisch bereiken via 06-14293705. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Zwartjanstraat 57 A in Rotterdam.


Volg ons ook op social media

 Volg ons ook op Facebook      Nobren Parfum instagram

Facebook