Retourrecht

NOBREN PARFUM hanteert wettelijke regels voor retourneren. U heeft voor al uw bestellingen een bedenktijd van 7  dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Na het verstrijken van deze bedenktijd is de koopovereenkomst een feit. Controleer dus zo snel mogelijk na ontvangst of de ontvangen artikelen onbeschadigd zijn.

Je kunt alle online aangekochte artikelen binnen 7  dagen  retourneren in één van onze winkels of via PostNL. Wil je je bestelling naar ons terugsturen per post, dan dient u het Retourneren ingevuld mee te sturen. Dit is niet verplicht indien u een product omruilt of terugbrengt naar één van onze winkels.

Producten dienen in een onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking te blijven (het cellofaan of de verzegeling/seal mag dus niet geopend zijn). Geopende artikelen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden blijven uw eigendom. Zou u deze alsnog terugsturen, dan wordt uw zending als ongeldige retourzending beschouwd. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Verzendkosten voor het retourneren zijn steeds ten laste van u als klant. Indien u wil ruilen zijn ook de verzendkosten voor het nieuwe artikel ten laste van de klant. U kan ook in onze winkel langskomen om te ruilen of retourneren, ook al werd uw bestelling aan huis geleverd.

In geval van vragen mbt retourneren of omruilen

Facebook