Parfum bestellen

Bij Nobren parfum kunt u allerlei soorten parfum bestellen voor scherpe prijzen. Zowel dames als heren kunnen bij ons parfum bestellen.


Hoge kwaliteit

Ondanks de scherpe prijzen van onze parfums, worden onze geuren volgens strenge kwaliteitseisen geproduceerd. De parfums worden gemaakt van de beste ruwe materialen en geproduceerd volgens de laatste technologie.

Neem contact op!

Wanneer u goedkoop parfum wilt bestellen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook het bestellen van een cadeaubon is een aanrader, hier zult u iemand heel blij mee maken! Neem voor meer informatie over onze producten gerust contact op, u kunt ons telefonisch bereiken via 06-14293705. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Zwartjanstraat 57 A in Rotterdam.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook