Parfum bestellen

Bij Nobren parfum kunt u allerlei soorten parfum bestellen voor scherpe prijzen. Wij bieden parfums aan die zijn geïnspireerd op alle bekende topmerken. Zowel dames als heren kunnen bij ons parfum bestellen.

Bespaar tot 75%!

Parfum bestellenBestelt u uw favoriete parfum bij Nobren Parfum, dan kunt u maar liefst 75% procent besparen. Onze parfums zijn namelijk synoniem geuren. U betaalt bij ons niet voor de merknaam, maar voor de inhoud van het flesje. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit. Een groot pluspunt is ook dat u niet direct een grote verpakking hoeft te bestellen. U kunt de geur ook eerst uitproberen door een mini parfum verpakking te bestellen.

Hoge kwaliteit

Ondanks de scherpe prijzen van onze namaak parfum, worden onze geuren volgens strenge kwaliteitseisen geproduceerd. De parfums worden gemaakt van de beste ruwe materialen en geproduceerd volgens de laatste technologie. Dit zorgt voor een geur van hoge kwaliteit die niet van de originele geur is te onderscheiden. De parfum van Nobren Parfum kan dan ook zeker concurreren met de bekende, duurdere merken.

Neem contact op!

Wanneer u goedkoop parfum wilt bestellen bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ook het bestellen van een cadeaubon is een aanrader, hier zult u iemand heel blij mee maken! Neem voor meer informatie over onze producten gerust contact op, u kunt ons telefonisch bereiken via 06-14293705. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel. Wij zijn gevestigd aan de Zwartjanstraat 57 A in Rotterdam.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.

Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook