Parfum outlet


Nobren Parfum verkoopt hoogwaardige parfums voor zeer betaalbare prijzen. U vindt onze winkel in het noord en zuid van Rotterdam, waar wij inmiddels ook bekend staan als een betrouwbare parfum outlet. Ook hebben wij een webshop waar u gemakkelijk en snel uw favoriete geuren online kunt bestellen. Neem eens een kijkje in ons assortiment en laat u verrassen door de ruime keuze in dames- en herengeuren.

                 


Voor ieder wat wils

In onze parfum outlet vindt u allerlei geuren.


Cadeaubon

Het is ook erg leuk om een cadeaubon van onze parfum outlet weg te geven. Deze kunt u eenvoudig online bestellen. Naast diverse dames- en herengeuren kunt u bij ons ook interieurgeuren en autogeuren kopen. U kunt zelf een bedrag naar keuze invullen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk thuis wordt bezorgd. Normaal gesproken leveren wij al de volgende werkdag (mits u voor 15.30u bestelt). Wij leveren niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Heeft u vragen over de producten in onze webshop of een algemene vraag over onze parfum outlet? Schroom dan niet om contact op te nemen! U kunt ons telefonisch benaderen via 06-14293705. U kunt ook uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk benaderen.


Let op: De namen van de merkhouders en de merkparfums worden enkel vermeld om mogelijke gelijkenis aan te duiden.
Nobren geeft dus geen enkel garantie t.a.v de mogelijke gelijkenis tussen haar parfums en de hiervoor genoemde merkparfums.
Het is aan de klant en aan de klant alleen om te beoordelen of hij de geurnoten van de merkparfums in de Nobren parfums kan herkennen.


Volg ons op Facebook                   Volg ons op Instagram

Facebook